Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Myymälä
Tuoteryhmät
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Valmistajat
Tietosivut
Maksutavat



Tietosuojaseloste / Kellokauppa.fi
Timcen Jewellery Ky:n tietosuojaseloste

24.5.2018


Rekisterinpitäjä:

Timcen Jewellery Ky /Kellokauppa.fi
Y-tunnus: 0364138-0
Kielotie 47
01350 Vantaa
09-8573820
timcen@timcen.fi

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:

Timo Nupponen

Rekisterin nimi:

Timcen Jewellery Ky:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:

Henkilötietoja kerätään, käsitellään ja käytetään asiakkaan suostumuksella Timcen Jewellery Ky:n asiakassuhteen hoitamiseen ja yhteydenpitoon.
Tietojen käytön tarkoituksena voi silloin olla tilaamiesi tuotteiden toimittaminen, paketin toimituksesta ilmoittaminen tekstiviestillä tai
luottotietojen tarkistaminen (tätä varten voimme myös tallentaa maksuviivästyksiä koskevat tiedot).
Jos tilaamiesi tuotteiden toimituksessa ilmenee ongelmia, käytämme tietojasi, jotta saamme yhteyden sinuun.  
Rekisterin tietoja käytetään uutiskirjeiden, tarjousten ja etujen lähettämiseksi asiakkaalle.
Lisäksi tietoja voidaan käyttää tilastollisiin ja palvelun kehittämistarkoituksiin.

Rekisterin tietosisältö:

Rekisterissä voidaan käsitellä seuraavia tietoja:
  • etu- ja sukunimi
  • sähköpostiosoite
  • postiosoite
  • puhelinnumero
  • suoramarkkinointiin liittyvät suostumukset ja kiellot
  • käyttäjätunnus
  • palautuksia ja maksuja koskevat tilitiedot
  • asiakasnumero
  • laskutustiedot
  • luottotietojen tarkistaminen, jos maksutapa sitä vaati

Lisäksi voimme käsitellä nettisivuihimme liittyviä teknisiä tietoja (evästeet), esimerkiksi mitä selainta käytetään.

Säännönmukaiset tietolähteet:

Rekisterin tietolähteenä ovat asiakkaalta itseltään kerättävät tiedot, jotka asiakas antaa tilausten yhteydessä.
Tietoja kerätään Timcen Jewellery Ky:n internet-sivustojen kautta sekä erilaisten markkinointitoimenpiteiden yhteydessä,
kuten messuilla ja tapahtumissa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle:

Timcen Jewellery Ky voi henkilötietolain puitteissa siirtää asiakasrekisterin tietoja yhteystyösopimuksen tehneille
tahoille Timcen Jewellery Ky:n palveluiden toimitusta tai markkinointia varten.
Rikosepäilytapauksissa tietoja voidaan luovuttaa poliisille ja vahinkotapauksissa vakuutusyhtiöille.
Tietoja voidaan luovuttaa yritysjärjestelyn yhteydessä, jos Timcen Jewellery Ky:n omistus muuttuu.

Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet:

Rekisteriä käsitellään pääsääntöisesti teknisenä tallenteena ja rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.
Tiedot suojataan palomuurein, salasanoin ja muin yleisesti teknisesti hyväksytyin keinoin.
Hetkelliset manuaaliset aineistot pidetään tiloissa, joihin on asiattomilta pääsy evätty.

Rekisterin tietojen säilytysaika:

Säilytämme henkilötietoja ainoastaan niin kauan kuin se on tarpeellista käyttötarkoitusten toteuttamiseksi voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Rekisteröidyn tarkastus-, korjaus-, poisto ja kielto-oikeus:

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu.
Tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisteriasioita hoitavalla yhteyshenkilölle kirjallisesti ja allekirjoitettuna.

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia henkilötietojensa oikaisemista tai poistamista ottamalla yhteys rekisterinpitäjään:

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käsittely ja luovuttaminen suoramainontaa, etämyyntiä ja suoramarkkinointia
sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten ottamalla yhteys rekisterinpitäjään.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle:

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle,
jos rekisteröity katsoo, että rekisterinpitäjä ei ole noudattanut toiminnassaan soveltuvaa tietosuojasääntelyä.

Tietosuojaselosteen muutokset:

Pyrimme kehittämään tietojen suojausta jatkuvasti ja pidätämmekin siksi oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta.
Muutoksia voi tulla myös lainsäädännön muuttumiseen liittyen. 
Ostoskori
0 kpl
Kirjaudu sisään
Sähköpostiosoite:
Salasana:
Tarjoukset
15.) T-paita sin.valkoinen, GILLI 15.) T-paita sin.valkoinen, GILLI
8.06€  19.35€
Mustavalkoinen korusetti Mustavalkoinen korusetti
7.71€  19.27€
Jälleenmyyjät
Tuotearvioinnit
Tuotearviointeja ei ole